Spoken in de St. Gatiën kathedraal

Ik ben nog even vakantie aan het houden van het fietsen;-) Morgen trek ik weer verder om bij Angoulême af te buigen naar het oosten. Vanaf dat moment laat ik St. Jacques links liggen, althans, vanaf de kaart gezien!

Gisteren met Paul een autootje gehuurd om de Loire vallei te bekijken en nog een rondje Tours te doen. Het bizarre is dat ik op de fiets totaal verliefd werd op het landschap terwijl het gisteren met de auto eigenlijk maar nauwelijks overkwam… Je maakt er op de een of andere manier geen deel van uit wanneer je in zo’n ronkend coconnetje zit. Ik heb nu gelukkig wel de kloostergangen bij de St. Gatiën – waar het op dit moment spookt! – kunnen zien die al dicht waren toen ik er een paar dagen geleden was èn we hebben een bootje gekaapt op de Loire!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *