Hier en daar een draak: bibliotheek columns gebundeld!

hier en daar een draakOnlangs heb ik mijn bundeltje ‘Hier en daar een draak’, gepresenteerd.  Deze verzameling columns over alle vestigingen van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, mocht ik tijdens een feestelijke jubileumbijeenkomst uitreiken aan OBA directeur Martin Berendse. Ik werd ingeleid door Leo Willemse. In zijn radioprogramma Paperback Radio – voor AmsterdamFM – dat  hij afwisselend met Eugène Besançon presenteerde op de dinsdag, las ik het afgelopen jaar wekelijks een column voor. Geloof het of niet, dat waren er maar liefst 27! Dit jaar bestaat de OBA 100 jaar!

Wil je mijn boekje lezen? Je kunt het voor € 10,- (excl. verzendkosten) via mij bestellen of via de website van de uitgever Boekscout Binnenkort is het ook via Bol.com te bestellen en natuurlijk kun je het bij iedere boekhandel bestellen via het ISB Nummer 978-94-6389-199-8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *